Spor şehri Üsküdar’da düzenlenen Üsküdar Belediyesi Liseler Arası Futbol Turnuvası final maçı 31 Ekim Çarşamba Günü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşti.

24 takım ve 168 oyuncunun katıldığı turnuvayı 1.000’i aşkın seyirci takip etti. Şehit Cengiz Hasbal Parkı Halı Sahası'nda gerçekleştirilen final maçında Burhan Felek Anadolu Lisesi ve Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri karşı karşıya geldi.

Mücadelede 1-0 geriye düşmesine rağmen Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 2 – 1 geri dönüş yaparak final maçını kazandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, turnuvada 1'inci olan Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kupasını ve ödülünü takdim etti. Turnuvanın 2'ncisi Burhan Felek Anadolu Lisesi olurken 3'üncü yine Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin diğer bir takımı oldu. 4’üncü ise Şehit Okan Altıparmak Anadolu Lisesi oldu.


Turnuvada 1. Olan takım Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3.000 ₺, 2. Olan takım Burhan Felek Anadolu Lisesi 2.000 ₺, 3. Olan takım 1.000 ₺, 4. Olan takım ise 500 ₺ ödül kazandı.

Bunun gibi turnuvaların sık sık yapılması gerektiğini dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çok çekişmeli geçen final mücadelesi sonunda Liseler Arası Futbol Turnuvamızın Şampiyonu Burhan Felek Anadolu Lisesi’ni yenen Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Turnuvaya katılan bütün katılımcı liselerimizi kutlarım. İyi ki spor var! İyi ki Üsküdar var!” dedi.