Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen site sakinlerinin taleplerini yerinde dinlemek için site ziyaretlerine devam ediyor. 

Başkan Türkmen, Barbaros Mahallesi’nde bulunan Mesa Koru Evleri Sitesi ve Bilgen Konutları Sitesi’ni ziyaret etti.


Başkan Türkmen, "Üsküdar Sahil’ den yeni belediye binasına kadar olan kısımda neredeyse yeni bir meydan yaptık. Birçok yeri yıkarak, daha ferah ve güzel bir meydan yapıyoruz. O kısımda bulunan yere şimdi altı otopark üstü meydan yapıyoruz. İnşallah önümüzde ki yaz içerisinde bu 1.000 araç kapasiteli meydanımızın açılışını gerçekleştireceğiz.” dedi. 

Ara ara site sakinlerinden gelen soruları cevaplayan Başkan Türkmen açılışı yapılacak olan diğer projelerden de bahsetti.

Başkan Türkmen, “Nakkaştepe bulunan Millet Bahçesi, Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi, Ünalan'da bulunan Üsküdar Bilim Merkezi, Yeni Belediye Binası ve eski nikâh dairesinin yerine yaptığımız Millet Kıraathanemiz “Nevmekân Sahil” gibi eserlerimizden birçoğu siz hemşehrilerimizin hizmetine açıldı. Ancak en kısa sürede Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımları ile resmi açılışını gerçekleştireceğiz.” dedi.

Çay eşliğinde sohbet havasında geçen buluşmalarda Başkan Hilmi Türkmen iki sitenin sakinlerini de Valide Sultan Gemisi ile boğaz turuna davet etti. Site buluşmaları ilerleyen haftalarda da devam edecek.