Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Üsküdar Çocuk Üniversitesi, Bilgi Evleri, Çocuk Akademileri, Genç Enderun, Gençlik Merkezi ve Gençlik Akademisi’nde görev yapan 250 öğretmen ile 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle kahvaltı programı düzenlendi. 

Düzenlenen programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’de katıldı.

Konuşmasında öğretmenlik mesleğinin öneminden vurguyla bahseden Başkan Türkmen, “24 Kasım çok önemli bir gün elbette, hepiniz öğretmenler gününü kutluyorum. Ancak öğretmenler yalnızca bir gün değil, her gün önemlidir. Üsküdar’da eğitim anlamında görev süremiz boyunca çok önemli işler başardık. Hepinizden Allah razı olsun, gece gündüz demeden çalıştınız. Önce Allah’ın, sonra da sizler sayesinde başardık. Toplamda 200’ün üzerinde öğretmenimiz mevcut. Anadolu’da çoğu ilçenin öğretmen sayısından fazlayız. Aynı zamanda çoğu belediye bizleri örnek alıyor. Hamd olsun bu durum ile iftihar ediyoruz. Ve bilmenizi isterim ki, bana göre belediyemizde yapılan en önemli işler sizi yaptıklarınızdır. Her iş gelir, geçer. Ancak öğrencilerimize, geleceğimizin temellerine dokunan işlerin asla gelir geçer bir noktası yok.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Gençlik ve Eğitim Merkezlerinde görev yapan öğretmenlere hediye takdiminde bulunan Başkan Türkmen, kahvaltıya katılan öğretmenlerle toplu fotoğraf çekimi de gerçekleştirdi.