AK Parti’de 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere yönelik hazırlıklar ve aday belirleme çalışmaları devam ederken, en çok merak edilen ilçelerden birisi ise İstanbul’un Kadıköy İlçesi.


AK Parti kuruluşundan bugüne kadar Kadıköy’de yerel seçimleri kazanamadı. Tabi Burada Kadıköy’ün ideolojik ve politik yapısını unutmamak lazım…

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı İş Adamı ve STK’cı Faruk İbrahim Özbek önemli açıklamalarda bulundu.

 

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Faruk İbrahim Özbek şu açıklamalarda bulundu:

 

HER KESİMİN ADAYI OLACAĞIM

 

Kadıköy genelinde sadece AK Parti seçmeninin değil, diğer siyasi görüşlere mensup vatandaşlarımızın teveccühü ve verdiği destek bizleri daha da güçlendiriyor daha da umutlandırıyor. İşte bu nedenle partimiz Kadıköy’de bu görevi bana tevdi ederse herkesin her kesimin adayı olacağım.

 

KADIKÖY’ÜN AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞMA ZAMANI GELDİ

 

Her kesimden her siyasi görüşten Kadıköylünün desteğini alarak yola çıkan Özbek “artık Kadıköy’ün AK belediyecilikle tanışma zamanı geldi de geçiyor ve partimizin adayı ben olursam bunu başaracağıma inanıyorum. Projelerimiz hazır. Kadıköy’ü  İstanbul’da huzurun başkenti yapacağız, Kadıköy’ün ve  Kadıköylünün hak ettiği değeri ancak AK belediyecilik, ak kadrolar  sağlayabilir tek hedefimiz budur” dedi

 

Kadıköy halkı ise Faruk İbrahim Özbek’in yıllardır yaşadığı Kadıköy’ün  seküler kesiminde ciddi karşılığı olduğunu ve her görüşten her kesimden koşulsuz destek alacağını söyledi.